آمریکا: باید فشار بین‌المللی علیه یمن و ایران را ادامه دهیم-راهبرد معاصر

آمریکا: باید فشار بین‌المللی علیه یمن و ایران را ادامه دهیم

معاون سفیر آمریکا در سازمان ملل ادعا کرد: «حوثی‌ها (انصارالله) و حامیان ایرانی آنها مسئول به خطر انداختن راه حل سیاسی جنگ یمن هستند و ما باید فشار بین المللی را بر آنها ادامه دهیم.»
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 23
کد خبر: ۲۵۱۲۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ رابرت وود سفیر و معاون نمایندگی آمریکا در سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت درباره وضعیت خاورمیانه و یمن گفت: مردم یمن به حمایت جامعه بین المللی نیاز دارند و با این حال حوثی‌ها با اقدامات خود شرایط را دشوارتر می‌کند.

او بدون ارائه دلایل اقدامات انصارالله و مسببان واقعی آن گفت: حوثی‌ها در ماه‌های اخیر حدود ۲۰۰ موشک و پهپاد را بدون توجه به جان غیرنظامیان به سمت اسرائیل پرتاب کرده‌اند.

معاون سفیر آمریکا مدعی شد: حمله پهپادی حوثی‌ها در ۱۹ ژوئیه در قلب تل آویو با استفاده از آنچه که به نظر می‌رسد یک پهپاد صمد-۳ ساخت ایران باشد، تنها مورد دیگری از نادیده گرفتن خواسته‌های شورای امنیت برای توقف حملات از سوی حوثی‌ها و نقض تحریم تسلیحاتی سازمان ملل توسط ایران است.

این دیپلمات آمریکایی افزود: ما با این نظریه که باید به حوثی‌ها زمان داده شود تا قبل از آزادی افرادی که به طور غیرقانونی بازداشت شده اند، به اصطلاح "تحقیقات" انجام دهند، مخالفیم. حوثی‌ها یک دولت نیستند و هیچ ظرفیتی برای تحقیق ندارند. تلاش آنها برای استفاده از اطلاعات نادرست برای منحرف کردن توجه‌ها از شکست‌های خود نشان دهنده بی توجهی آشکار آنها به مردم یمن است.

معاون سفیر آمریکا در سازمان ملل ادامه داد: ما معتقدیم زمان آن فرا رسیده است که شورای امنیت یک صدا صحبت کند و خواستار آزادی فوری و ایمن همه پرسنل یمنی بازداشت شده سازمان ملل، سازمان‌های غیر دولتی ملی و بین المللی، نمایندگی‌های دیپلماتیک و جامعه مدنی شود.

او مدعی شد: حوثی‌ها و حامیان ایرانی آنها مسئول به خطر انداختن راه حل سیاسی جنگ یمن هستند. ما باید فشار بین المللی را بر آنها ادامه دهیم.

این مقام آمریکایی همچنین ادعا کرد: ما همچنین باید اقداماتی را برای محروم کردن حوثی‌ها از سلاح‌ها و تدارکات، به‌ویژه کالا‌های حیاتی که آنها مدت‌هاست در تضاد با تحریم تسلیحاتی سازمان ملل متحد بر اساس قطعنامه ۲۲۱۶ از ایران دریافت کرده‌اند، انجام دهیم.

معاون سفیر آمریکا در ادامه مدعی شد: غیرقابل قبول است که کشتی‌های متعددی در سال گذشته بدون بازرسی در بنادر تحت کنترل حوثی‌ها پهلو گرفتند. ناقضان تحریم تسلیحاتی باید بدانند که این شورا مصمم به اجرای قطعنامه‌های خود و تحمیل هزینه برای تامین تسلیحات حوثی‌ها است. به عنوان اعضای جامعه بین المللی، ما همچنین باید تلاش‌های خود را برای جلوگیری از قاچاق غیرقانونی اسلحه افزایش دهیم. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده